Cégbemutató

A társaság alapítása

 

A nyíregyházi székhelyű Kalevala Kft. 1990-ben alakult. Az alapítók természetes magyar személyek, tagi létszámunk 3 fő. Majdnem 30 éves fennállásunk óta a fő tevékenységi körünk az építőipari kivitelezés, de mostanra már az ingatlanforgalmazás területén is kiterjedt referenciával rendelkezünk. Cégünket minőségi munkavégzéssel és a határidők betartásával komoly építőipari vállalkozásként tartják számon.

 

A társaság tevékenysége

 

Az építőipari kivitelezésen belül legnagyobb súllyal magasépítési munkák végzését vállaljuk.  Megrendeléseinket döntően generál-kivitelezésben teljesítjük. A Kalevala Kft. munkáit legnagyobb részben közbeszerzési pályázatokon való indulás útján nyeri, így elsősorban iskolák építésével számos megyén belüli és megyén túli település fejlesztéséhez hozzájárult már. A megyeszékhelyen belül elsősorban társasházak építésével és értékesítésével foglalkozik a cég. Nyíregyháza számos pontján - Sólyom utcán, Sarkantyú utcán, Belső körúton, Szegfű utcán, a Bújtosliget és a Szilvavölgy lakóparkokban - igényesen kialakított társasházak szintén a Kalevala kft. munkái. Ezentúl irodaházak, csarnokok, családi házak kivitelezését, valamint már meglévő épületek felújítását is végezzük.

 

A társaság célja

 

A társaság vezetőségének célja a hosszú távú fejlődés illetve a piaci pozíciók megtartása, növelése. Ezt elsősorban a megbízható dolgozói állományra, stabil beszállítókra, alvállalkozókra, minőségi termékek és szolgáltatások nyújtására kívánjuk alapozni.

 

A társaság elérhetősége

 

4400, Nyíregyháza, Bocskai u. 54

Telefon: 06-42-441-104

Fax: 06-42-404-111

E-mail: info@kalevala.hu